Afspraak Maken

Het is mogelijk zonder verwijzing van de huisarts of specialist een fysiotherapeut te consulteren. Dit wordt ook wel Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) genoemd. De fysiotherapeut voert een screening uit en stelt vervolgens vast of er een indicatie geldt voor fysiotherapie.

Vanzelfsprekend kunt u ook nog met een verwijzing bij ons terecht. Bij een chronische indicatie waarvoor een langere behandelduur geldt of een aan-huis behandeling, kan het nodig zijn een verwijsbrief van een huisarts of specialist te overleggen.

Tijdens het eerste consult wordt u verzocht uw polisgegevens en een identiteitsbewijs mee te nemen voor de afwikkeling van de administratie. In verband met de hygiëne wordt de patiënt verzocht een eigen baddoek mee te nemen voor op de behandelbank.

Voorts melden wij u dat wij geen wachtlijst hanteren en direct een afspraak kunnen inplannen. Tevens hebben wij met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Op deze wijze worden uw behandelingen door ons rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. U kunt in uw polis nagaan hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Wij kunnen uw verzekeringsgegevens ook voor u raadplegen.

Patiënten die niet verzekerd zijn kunnen ook bij ons terecht. Zij krijgen dan een nota mee en dienen zelf zorg te dragen voor de betaling. Deze nota kunt u eventueel indienen bij uw zorgverzekeraar.

Rijswijkseweg 357                                                                            Van der Vennestraat 117B
2516 HH Den Haag                                                                          2525 CC Den Haag
070-3260468                                                                                     070-3311130
info@ysiotherapiemehta.nl                                                            info@fysiotherapiemehta.nl

Meer contactgegevens vindt u hier.

Voor informatie zijn wij ten alle tijde bereikbaar op 070-3260468 of per e-mail via info@fysiotherapiemehta.nl.